Βιτρίνες Καταστημάτων
Kαθρέπτες
Βιτρώ - Fusing - Τρίπλεξ
Κρύσταλλα
Ενεργειακά διπλά τζάμια
24 Ώρες
Εξυπηρέτηση
 
 
 
 
 
Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες | Glass Center Βασίλης
 
Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες | Glass Center Βασίλης
 
Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες | Glass Center Βασίλης
 
 
 

Κρύσταλλα | Glass Center Βασίλης στη Θεσσαλονίκη - Έυοσμος

 
Το όνομα Glass Center Βασίλης, που βρίσκεται στην περιοχή Εύοσμος-Θεσσαλονίκη, θεωρείται – και όχι άδικα- ένα από τα κορυφαία στον χώρο που λέγεται τζάμια-κρύσταλλα-καθρέπτες.

Εξειδίκευση, γνώση και μακρά εμπειρία είναι τα βασικά μας… όπλα στον πόλεμο για την καλύτερη δυνατή δουλειά και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο

Όσον αφορά τα κρύσταλλα, σε εμάς θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε, όπως ακριβώς εσείς το έχετε οραματιστεί και το επιθυμείτε.

Οι καταρτισμένοι μας συνεργάτες, διακεκριμένοι για τον επαγγελματισμό, την οξυδέρκεια και την πρωτοτυπία τους, έχουν τη δυνατότητα στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα, αφού ακούσουν με προσοχή τις απαιτήσεις σας, να αποτυπώσουν στο τελικό αποτέλεσμα αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε.

Οποιαδήποτε επιφάνεια ή χώρος στο σπίτι ή την επιχείρησή σας επιθυμείτε να έχει την ξεχωριστή παρουσία του κρύσταλλου «ντύνεται» με τρόπο που συνδυάζει την αίσθηση της πολυτέλειας με το λιτό στιλ, ώστε να αποτελέσει μια αισθητική όαση στα μάτια όσων θα την αντικρίσουν.

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και φυσικά η κοπή τους για να τοποθετηθούν εκεί που πρέπει και όπως ακριβώς πρέπει γίνονται από τους συνεργάτες μας, οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς δίπλα σας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο της όλης διαδικασίας.

Ακόμα, αναλαμβάνουμε και κρυστάλλινα διακοσμητικά αντικείμενα, πάντα σε συνεχή συνεννόηση και επικοινωνία με τους πελάτες μας.